Artikelen zoeken

Race Quality heeft een handig en gemakkelijk zoeksysteem voor u als klant ontwikkeld. Met een paar clicks bent u al bij de producten die u nodig heeft. Als klant helpen wij u graag zo snel mogelijk verder. In deze categorie leggen we kort uit welke opties u heeft voor het zoeken van producten. 

Op de volgende manieren kunt u een product gemakkelijk en snel zoeken:

1. Elke week zijn er populaire artikelen in de aanbieding. U kunt hier op klikken en vervolgens direct bestellen en afrekenen.

2. Aan de linkerzijde ziet u een handig menu waar het merk plus model kan worden ingevuld. Alle beschikbare onderdelen voor de specifieke motor en model komen op uw scherm te staan. 

3. Mocht u geen specifieke onderdelen zoeken maar gewoon even rond willen kijken in de shop dan kunt u kiezen voor de categorien per groep. Deze optie bevindt zich ook in de linkerkolom. 

4. Bent u specifiek naar een onderdeel op zoek dan kunt u rechtsbovenin direct zoeken naar het onderdeel. De winkel wordt dan direct op de kernwoorden doorzocht. U wordt automatisch doorgeleid naar het gezochte product. 

5. Heeft u een product gezien maar nog niet helemaal overtuigt of het product is dat het beste is. Daarvoor heeft Race Quality de vergelijkmethode ingebouwd. Nadat u het product heeft toegevoegd aan de vergelijking wordt er een overzichtelijke kolom gemaakt waarop de producten op de belangrijkste gegevens wordt vergeleken. 

6. De meest populaire producten van het moment staan in kernwoorden beschreven in het onderdeel 'tags' zo kunt u zien wat andere klanten bij ons het meeste hebben gekocht. 

7. Wilt u weer terug gaan naar het hoofdmenu dan kunt u klikken op het kopje 'shop' 

Race Quality vindt het belangrijk dat klanten zo makkelijk mogelijk hun producten kunnen vinden. Heeft u op- of aanmerkingen dan horen wij dat graag via de klantenservice.